Nye genåbningsplaner i musikhuset

Pressebillede.jpg
Den 16. maj kan Børn og voksne opleve Sille og Palles ABC-koncert
  • Pressebillede.jpg
  • SvaneborgKardyb_Small.jpg
  • Anne_Linnet_pressefoto.jpg
02-05-2021

I ALFA er forberedelserne til en snarlig genåbning i gang. Det bliver som mange andre steder i samfundet med krav om coronapas og med restriktioner for kapacitet og afstand, men det overskygger heldigvis ikke glæden ved at kunne få gode live-oplevelser igen.

 

Men selvom corona-pandemien er under kontrol, så har den fortsat indflydelse det program, der planlægges i genåbningsfasen. Musikhuset skulle være genåbnet med Anne Linnets Kvindesind-koncert den 6. maj, men pandemien har desværre endegyldigt spændt ben for realiseringen af denne tour. 

 

Men Anne Linnets ønske om at spille koncert for sit vesthimmerlandske publikum er ikke blevet mindre, så i stedet kan hendes fans i Vesthimmerland nu se frem til at opleve sangerinden den 3. juni 2021 kl. 20, hvor hun vil komme med samme akustiske opsætning, og spille en koncert med et bredt udsnit af sine egne gode sange. Alle købte billetter gælder automatisk på den nye dato, og alle billetholdere er orienteret direkte på mail. 

 

”Hvis der er noget pandemien har lært os, så er det at være fleksible. Jeg glæder mig over, at det er lykkedes at få en koncert med Anne Linnet alligevel. Jeg håber at publikum holder fast i billetterne og glæder sig lige så meget som jeg gør, til at høre Linnets mange skønne sange i et lækkert, akustisk live-setup”, siger musikhusleder Lisbeth Jagd. Hun opfordrer desuden til at man skynder sig at sikre sig en billet, hvis man ikke har gjort det allerede, da hun forventer at afvikle forårets koncerter med halv kapacitet grundet smitteforebyggende restriktioner.

 

Men inden det bliver juni, er der flere gode muligheder for at høre live musik i ALFA. Den 16. maj byder vi børn og deres voksne indenfor til en swingende ABC-koncert med Sille og Palle. Koncerten er en legende og lærerig oplevelse for de 3–8-årige fyldt med finurlige og sjove børnerim. Med Dina Gellerts ABC-bog i kæmpestørrelse, fyldt med flotte og farverige tegninger, synger duoen os igennem en eventyrlig rejse med Annas badeand fra A til Å. Sille Grønberg og Palle Windfeldt er to af landets mest rutinerede specialister i koncerter for børn med ca. 130 koncerter årligt i ind- og udland. Parret var bl.a. en del af børnejazzorkestret Djanzz, og de står bag musikken til Ramasjang-programmet "Rosa fra Rouladegade".

 

Den 21. maj glæder vi os til at præsentere et af de nye fremadstormende navne i dansk jazz, duoen Svaneborg Kardyb. Pianisten Nikolaj Svaneborg har rødder i Vesthimmerland og slog sine folder på Vesthimmerlands Gymnasium, inden han påbegyndte sine studier på Det Jyske Musikkonservatorium. Sammen med trommeslageren Jonas Kardyb har han skabt musik, der har begejstret anmeldere og publikum i ind- og udland. Efter udgivelsen af deres debutalbum, Knob, i foråret 2019 fulgte et hæsblæsende år med massiv opmærksomhed og anmelderroste koncerter i både ind- og udland. Duoen gjorde sig bemærket ved Danish Music Awards Jazz 2019 ved både at modtage prisen for Årets Nye Talent og Årets Danske Jazzkomponist. 
 

Boosting Business