De nordjyske restriktioner lempes

IMG_7219.jpg
20-11-2020

Regeringen har den 19. november 2020 ophævet de restriktioner, som har været indført i bl.a. Vesthimmerland de sidste 14 dage. Det betyder at musikhuset ikke længere er nedlukket - og fra på mandag genoptages gymnasiets og kulturskolens undervisningsaktiviteter. Det samme gælder foreningslivets aktiviteter. 

 

Der gælder stadig smitteforebyggende retningslinjer for alle husets aktiviteter, ligesom man stadig skal bære mundbind, når man færdes i huset, indtil man sidder på sin plads. Samtidig skal det gældende forsamlingsforbud til hver en tid overholdes.

 

November måneds kulturarrangementer var nået at blive udsat eller aflyst inden beslutningen om tidligere genåbninig. Det ændres der ikke på, og de udsatte arrangementer afvikles alle på de nye datoer. Alle billetholdere er orienteret direkte pr. mail.

 

Men derfor har vi en stille periode de kommende uger, som vi vil bruge på at forberede årets julekoncert med Amazing Christmas, som finder sted den 11. december. Herfra skal lyde en opfordring til at vi sammen slutter et meget anderledes 2020 af med en stemnningsfuld julekoncertkoncert under corona-sikre forhold.

Boosting Business