Rotary har doneret caféborde til ALFA

08-IMG_0206.jpg
  • 08-IMG_0206.jpg
  • 11-IMG_0213.jpg
  • 21-IMG_0228-besk.jpg
  • 22-IMG_0229-besk.jpg
20-02-2022

Det har længe været et ønske i ALFA, at kunne indrette lokalet Beta mere optimalt til vores små intimkoncerter. Det ønske er nu blevet opfyldt, takket være en donation fra Rotary Aars til indkøb af 15 caféborde. 

 

Ved lørdagens Jazzkoncert med Mathias Heise og Pelle von Bülow, kunne vi derfor byde indenfor i en lettere, fleksibel indretning, hvor gæsterne kunne sidde i hyggelige omgivelser og nyde en kop kaffe eller et glas vin under koncerten.

 

Vittus Bernlow fra Rotary Aars overrakte inden koncerten startede en check på 13.004 kr. til musikhusleder Lisbeth Jagd. Bordene var efter aftale indkøbt forud for konceren.  

 

"Foruden intimkoncerterne, så vil bordene også blive anvendt til mange andre formål i musikhuset. Eksempelvis til vores kommende PLUS1 koncerter, som altid efterfølges af kaffe og kage i foyeren. Det er en donation, som vil blive værdsat af både brugere og gæster i huset ved mange forskellige lejligheder", fortalte Lisbeth Jagd, og takkede Rotary mange gange for opbakningen til musikhuset.

Boosting Business