Sæsonåbning med Rune Klan

Rune-Klan-1.jpg
14-08-2020

Musikhuset er klar til at tage imod publikum ved husets første arrangement siden forårets nedlukning.

 

Afviklingen af arrangementet er tilpasset myndighedernes retningslinjer for forebyggelse af corona-smitte, og der er gjort en række sikkerhedsmæssige tiltag for at sikre, at publikum kan få en tryg oplevelse. Alle billetholderne til torsdagens arrangement har fået tilsendt info pr. mail, og vi opfordrer publikum om at orientere sig i disse forud for besøget i musikhuset.

 

Kapacitetsbegrænsning og afstandskrav betyder, at vi er nødt til at annullere sædenummereringen til arrangementet. Billetten er stadig gyldig, blot med den ændring, at arrangementet afvikles med unummererede pladser. Publikum bliver anvist pladser af husets medarbejdere ved ankomsten - efter først-til-mølle princippet. Som udgangspunkt skal hvert andet sæde i salen stå tomt. Dog må folk fra samme husstand, kærester eller lignende nære relationer gerne sidde sammen.

 

Dørene åbnes 40 min. før show. Vi opfordrer publikum til at komme i god tid, da der vil kunne opstå ventetid ved indgangen. Ved ankomst beder vi publikum gå hurtigst muligt til salen. Det vil det være muligt at hente forudbestilte drinks (se nedenfor), besøge kiosken, garderoben eller toilettet, men pga. kapacitetsbegrænsning beder vi om, at man ikke opholder sig længere tid i foyeren end højst nødvendigt.

 

Showet er uden pause, men man er velkommen til at nyde en drink i salen. Læs mere om forudbestilling af drikkevarer

 

Vi glæder os rigtig meget til at få publikum i huset igen efter en lang nedlukning, og vi gør vores bedste for at give jer en god live-oplevelse under disse helt specielle omstændigheder.

 

OBS: Showet er flyttet fra torsdag den 6. maj pga. corona-krisen. Købte billetter gælder automatisk på den nye dato. 

 

 

Boosting Business