Spændende efterårssæson i ALFA

saesonfolder_02_besk.jpg
28-06-2019

Vi har glædet os til at præsenter jer for ALFAs efterårsprogram, som byder på koncerter og forestillinger indenfor et bredt spektrum af genrer. Programmet er netop leveret fra trykkeriet og bliver i løbet af de næste dage at finde på biblioteker, i turistinformationer, samt i en række institutioner og butikker i hele Vesthimmerland. Glæd dig til at opleve Hanne Boel, Søren Sko og Bodil Jørgensen, blandt mange flere kunstnere på scenen i ALFA.

 

Husk, at du altid kan få det senest opdaterede overblik over musikhusets mange aktiviteter i arrangementsoversigten her på siden, eller på vores facebookside.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du være helt sikker på at få besked om husets aktiviteter, så skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde får du direkte besked i indbakken, når vi har fået nye arrangementer, så du kan være blandt de første til at sikre dig en billet. Vi udsender nyhedsbrev 1-3 gange om måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig, hvis du ikke længere ønsker mails fra os. Du tilmelder dig nyhedsbrevet i feltet til højre på siden. 

 

Hent efterårsprogrammet som pdf

Boosting Business