Om ALFA

Vesthimmerlands Musikhus ALFA er hele Vesthimmerlands kulturhus. Navnet ALFA er sammensat af forbogstaverne i kommunens fire hovedbyer, Aalestrup – Løgstør – Farsø – Aars.

ALFA er en kunstnerisk og arkitektonisk perle tegnet af arkitektfirmaet Kjaer & Richter A/S efter idé af Per Kirkeby. Musikhuset stod færdigt i 2008 og rummer blandt andet en koncertsal med scene og plads til 420 tilskuere samt undervisningslokaler i varierende størrelser.

Musikhuset er i dagtimerne er undervisningssted for Vesthimmerlands Gymnasium & HF og Vesthimmerlands Kulturskole, og om aftenen er huset ramme om musik- og kulturarrangementer samt er undervisnings- og øvested for lokale korforeninger. Desuden udlejes lokalerne og salen til eksterne aktører.

Som hele Vesthimmerlands kulturhus bestræber ALFA sig på at tilbyde en attraktiv række af koncerter, teaterforestillinger, foredrag og comedy-shows. Det sker blandt andet i samarbejde med lokale foreninger og eksterne arrangører. Arrangementerne spreder sig over en mangfoldighed af genrer og spænder fra lokale amatørkoncerter til professionelle udøvende fra den absolutte elite. Besøg vores arrangementsside – vi har sikkert et arrangement, som er interessant for dig.

crosschevron-down