Erhvervsklub ALFA

Erhvervsklub ALFA er et tilbud til virksomheder, der ønsker at bakke op om kulturlivet i Vesthimmerland.

Bliv medlem af en unik tværfaglig erhvervsklub og kom med indenfor i koncertsalen, bag kulissen, og dybt ind i kunsten og musikkens verden. I Erhvervsklub ALFA knyttes stærke og meningsfulde bånd mellem erhvervslivet og kulturlivet, som i et historisk perspektiv har været hinandens vigtige drivkræfter. Her skabes relationer, der giver rum til udvikling, livskvalitet og læring, samt muligheder for at skabe synergier og værdier sammen.

Musikhuset ALFA har nogle fantastiske rammer til at skabe helt unikke oplevelser for borgere og gæster i Vesthimmerland. Som kultursponsor bidrager du til at trække store nationale og internationale kunstnerprofiler til Vesthimmerland, hvilket har en række positive afledte effekter på blandt andet bosætning og rekruttering af arbejdskraft.

Vi tilbyder sponsorpakker i flere størrelser, som tilgodeser mange moderne virksomheders behov for profilering, attraktive modydelser, netværk og lokale interesser. Vi udbyder fire typer af sponsorater eller co-creation: Kulturpartnerskaber (forhandles individuelt), eventsponsorater, samt de klassiske sponsorater, ALFA-sponsor og BETA-sponsor. Læs mere om det konkrete indhold i sponsorpakkerne her.

Vil du være med til at skabe attraktive kulturtilbud i Vesthimmerland, så kontakt musikhusleder Lisbeth Jagd for en uforpligtende snak om mulighederne i Erhvervsklub ALFA.

Paneldebat ved erhvervsarrangement med Kristian Leth i Kultur InVesthimmerland 2014.
crosschevron-down